Udstillinger / Kommende udstillinger

Kommende udstillinger

Udstillingsprogram første halvår 2020
 
8.2 – 1.3 “Nytårskur”
Igen i år indbyder vi til nytårskur med champagne og et musikalsk indslag af operasanger Christian Damsgaard akkompagneret af Peter Møllerhøj, samt fernisering på årets første udstilling, der i år er kurateret af galleristen Torben Nebrot og med værker udvalgt med intentionen, visionen om at skabe en udstilling med et maskulint touch. Nytårskuren og fernisering lørdag d. 8. 2 kl.14.00
 
14.3 – 5.4 ”Landskaber”
Ken Denning har i alle sine aktiviteter som kunstner været optaget af landskabet, som han vedvarende har søgt og fortolket. Hans værker udgør illustrationen i bogen ”25 Højskolesange” som han har lavet i samarbejde med operasanger Jesper Buhl der efter ferniseringen holder koncert akkompagneret af Mette Stig Nielsen. Fernisering den 14.3 kl 14.
 
18.4 – 10.5 ”Viel Orange und Blau”
Henrik Noer og Holger Klintholm inviterer til en oplevelse hvor væggene er prydet med installationsfoto og rummene i øvrigt rummer blågrønne forhindringer og chikaner, en udstilling hvor oplevelsen i høj grad handler om samspillet mellem de enkelte elementer, måske mere end det enkelte kunstværk. Fernisering den 18.4 kl 14.
 
16.5 – 7.6 ”Animal Saints”
Anna Laurine Kornum er selvlært billedkunstner og illustrator. Oprindelig uddannet indenfor biologi og filosofi ved Københavns Universitet og hendes malerier og tegninger er stærkt påvirket af interessen for bioetik, dyr og vores syn på sindet. Temaerne er de store eksistentielle spørgsmål, stilen er semi-naturalistisk og motiverne ofte mørke og komplekse portrætter og landskaber. Fernisering den 16.5 kl 14.
 
19.6 – 21.6 ”PopUp I” udstilling med en berlinsk kunstner. Fernisering fredag 19.6 kl 17.
 
27.6 – 2.8 ”Sommer i Galleriet”
Årets sommerudstilling med galleriets kunstnere. Udstillingen åbner den 27.6 kl 14.
Galleri Korinth | Reventlowsvej 15, Faaborg - Danmark | Tlf.: 42403201 | torben@nebrot.dk