Musik i Galleri Korinth

se og køb billetter til vores kommende koncerter og andre arrangementer HER eller på telefon 42403201 eller email venner@nebrot.dk 

2021

Pga af corona bliver der i 2021 kun 2 arrangementer i Galleri Korinth Venner 
 
lørdag den 4.september kl 18 kommer Home Opera for 6. gang til Korinth og giver en 2 timer koncert.
 
23.10 Spoken Word IV program følger senere 

2020

lørdag den 14. november kl 18
Temperamenter mødes, den poetiske mr. Pleasure og mr. Peace mødes i Galleri Korinth til en spændende aften med poesi og det talte ord i fokus. Mr Pleasure og Mr. Peace alias Holger Klintholm og Christian Nørgaard samt special guest den fynske digter og forfatter Poul G Exner og de akkompagneres af bassisten Peter Aagaard. Holger Klintholm og Christian Nørgaard er begge aktive medlemmer af kunstnerkollektivet ULYS fra Odense som netop har haft fernisering på en udstilling i Galleri TESE i Aarhus og aftenens Ord Show vil blive live transmitteret til Galleri Tese.
Poul G Exner har netop udgivet sin anden digtsamling: “Jeg er ikke interesseret i at vide hvorfor du skriger…”
Vi starter aftenen, den 14.11, med en gang irsk stuvning og æblekage med flødeskum kl 18.00 og ord showet starter kl 19.30
Skynd dig at melde dig til, der sælges til dette eksklusive show kun 8 billetter til 200 kr inklusiv mad.
Billetter bestilles på telefon 42403201 eller info@nebrot.dk
 
lørdag den 15. august kl 20
Galleri Korinth Venner holder Jubilæum, for femte gang kan de annoncere at Home Opera kommer til Korinth .
 
fredag den 21. februar kl 20
Claus Høxbroe er en digter, forfatter og underviser i kreativ skrivning. Han kalder sig selv beatpoet og er en af den danske spoken word-scenes mest aktive skikkelser. Han har leveret langt over 2.500 shows, blandt andet i Norge, på Færøerne, i London, Finland, Tyskland, Estland og Sverige
 
lørdag den 8. februar kl 14
Galleri holder nytårskur med opera, champagne og tapas.
Christian Damsgaard og Peter Møllerhøj underholder med lidt opera.
Alle er velkommen og det er gratis af deltage 
 
fredag den 24.januar 2020 kl 20
Kocert med Carsten Knudsen. En musikalsk jordomrejse hvor tilskuerne bliver beriget med flamenco, mavedans , blues, jazz og folk. Det musikalske indhold er altid en essentiel del af Carstens show. Knudsen er bedre kendt som en del af klassikeren The Julekalender og trioen De Nattergale.
 
 
 
 
 
 
 
 
2019
Fredag den 22.februar kl 20
Koncert med Louis Støjberg & Martin Rauff Duo
fredag den 26.april kl.20
Koncert og udstilling med Troels Trier 
Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner.
lørdag den 11.maj kl.13
Spoken Word med Kristine Viktoria Madsen, Emilia Haubro Hvam, Lovz Klose, Per Nielsen, Thorvald Bertelsen og Holger Klintholm.
fredag den 7. juni kl.20
Operakoncert med Home Opera 
fredag den 6.september kl.20
Koncert med Harpin'Wolf and the Black Sheep - Blues
Harpin' Wolf & The Black Sheep er et 4-mandsband fra Odense, der spiller Rhythm and Blues med sjæl og nerve, og leverer et liveshow der involverer publikum i musikoplevelsen.
fredag den 18.oktober kl.20
Koncert med Christian Alvad og Anna Wirsen - Folk
Vildfarelser og Vardagsvisor. Sange med vemod, klogskab, kærlig sort humor og romantik. mødes med melodisk strengeakrobatik og underfundige. Christian var i mange år guitarist for Niels Hausgaard
søndag den 3.november kl.15
Koncert med Trio Satie - Klassisk-Opera
Trio Satie synger og spiller klassik/opera musik af den franske komponist Erik Satie

Louise Støjberg & Martin Rauff Duo

”White Wooden Crosses”
Fortællingen om hvad der blev af patienterne på et for længst nedlagt forsorgshjem, sat på noder og sunget af duoen Louise Støjberg og Martin Rauff!
Galleri Korinth venner til musikarrangement med duoen Louise Støjberg og Martin Rauff fredag den 22. februar kl. 20.00
LSMR alias ægteparret Louise Støjberg og Martin Rauff synger og spiller egne værker. Udtrykket er akustisk, og defineret af de to musikeres stemmer, sammen og hver for sig - noget der var medvirkende årsag til at Louise Støjberg modtog en Danish Music Award som ‘Årets Folk Sanger’ i 2017.
Louise Støjberg synger og spiller Guitarer og Harmonika, Martin Rauff synger og spiller Guitarer og Mandolin. Ægteparret Støjberg-Rauff debuterede som duo med pladen ‘Appetite for Distraction’ (Go’ Danish Folk) i efteråret 2017. Pladen er drejet i en tradition der hviler på fortælling, og både rummer nik til amerikansk folkemusik, skandinavisk ditto, og til den rock og blues, de to har haft med sig siden ungdommen.

 Lasse & Mathilde i Galleri Korinth
Vi er meget glade for at kunne præsentere Lasse & Mathilde den 30.november til årets sidste koncert.
Det er mere end 40 år siden at Lasse & Mathilde startede som duo som repræsentanter for Fyn og omegn. De blev en institution på den danske musikscene. Utallige musikere i ind og udland har spillet koncerter og turneret med duoen som i årtier stået for høj kvalitet - komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber.
Lasse & Mathilde er i dag musikalske ikoner også blandt de yngre generationer. Den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja! men henter masser inspiration fra hele verden. Lasse & Mathilde turnerer stort set året rundt.
De musikalske venner gennem årene, er mange af ”cremen” fra dansk musikliv og topnavne fra USA. Vennerne har altid nydt godt af Lasse & Mathildes gæstfrihed og smittende humør.

 Blues koncert i Galleri Korinth
Galleri Korinth Venner får den 17.august besøg af udadvendte og energiske randrusianske duo Nellie B.M. & Lars Møller til en svedig og svingende intim blues koncert.
Duoen består af guitaristen og sangeren Niels Børsting Mikkelsen, der gør det i egne numre samt i delta blues-sange af for eksempel Skip James og Robert Johnson. Hertil kommer Nellie B.M.’s musikalske makker, trommelageren Lars Møller.
Duoen deltog desuden i konkurrencen Danish Blues Challenge sidste efterår, hvor de fik en andenplads. De spiller henholdsvis guitar og trommer, hvilket i sig selv er en usædvanlig konstellation.

 INVITATION TIL OPERA
I GALLERIET
Vi er igen i år stolte af at kunne byde velkommen til Hetna Regitze Bruun og hendes fremragende Home Opera-team til en spændende opera koncert i vores galleri den 8.juni kl 20.
Her kan du i selskab med venner, bekendte og andre nysgerrige sjæle, lytte til to timers uddrag fra operaens verden præsenteret af fire professionelle kunstnere. Også jer der ikke er store operafans vil med garanti få en oplevelse i særklasse.
Home Opera er et moderne og innovativt operakompagni grundlagt i Berlin, der siden dets start i 2012 har leveret mere end 150 ”opera-ud-af-huset” med et ensemble bestående af professionelle sangere og musikere.
Programmet i år vil bestå af bidder fra forskellige operaer af komponisterne Monteverdi, Mozart, Rossini, Verdi, Bellini, Bizet, Saint-Saëns og derudover med godbidder fra den lettere genré med komponister såsom Cole Porter, Gershwin og Normann-Andersen. Alt tilsat en god portion humor, glimt i øjet og selvfølgelig kærligheden til opera.
Holdet er i år er:
Anna Davidsson, sopran, Hetna Regitze Bruun, mezzosopran, Christian Damsgaard, tenor, Peter Pade, pianist
Musik & Mad i Galleri Korinth
Galleri Korinth Venner er glade for at invitere jer til årets første musikarrangement, Musik &Mad, den 16.marts kl. 18.
Vi får besøg af Jazzopathics en jazztrio med musikere, der alle har gjort sig gældende på den jyske jazzscene. De spiller fransk inspireret swingende og underholdende jazz med en næsten kammermusikalsk tone. Jazzopathics består at Mogens Sønderup på Altsax, Søren Brønniche på Kontrabas og Tom Horn på Guitar.

2017

Galleri Korinth Venner indbyder til koncert med ElsborgMaribo torsdag den 14.12 kl 19-21.30.
Kom i julestemning med Mette Elsborgs smukke stemme og Erik Maribos fantastiske guitarspil. Kom og oplev duoen ElsborgMaribo i en akustisk og intim julekoncert med fortolkninger af julens elskede sange og salmer samt duoens egne sange i hyggelige omgivelser i Galleri Korinth. Det er den eneste julekoncert, som duoen afholder i år, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Der vil også være mulighed for at købe duoens helt nye dobbelt-album "Jul igen" med hele 24 julesange på. 
Galleri Korinth | Reventlowsvej 15, Faaborg  | Tlf.: +45 42403201 | info@nebrot.dk